Onze winkel
Wij van Het Dorpsplein streven naar het zijn van een ouderwetse, vriendelijke groente- en fruitboer. Onze producten worden vers ingekocht, nadat wij ze eerst grondig zelf hebben geproefd en gekeurd. Hierdoor krijgt u als de klant de beste kwaliteit lekkere groente en fruit. Tevens kunt u bij ons een abonnement sluiten op de biologisch verantwoorde groente- en/of fruitpakketten van Odin.

Naast een breed assortiment (seizoens)producten, hebben wij ook een toko. Hier kunt u veel soorten kruiden en benodigdheden voor elke Oosterse en Surinaamse keuken vinden. Wij gebruiken de producten zelf ook, en kunnen u daarom altijd van kookadvies en recepten voorzien.

In dit Blijdorpse winkelpand zit al sinds 1936 een groenteboer. Tot 2003 werd deze zaak geƫigend door Kees Versnel. In dat jaar werd het overgenomen door Nguyen en ging de winkel verder onder de naam 'Vina DV'. De 'DV' in deze naam stond voor 'dagelijks vers', iets waar wij nog steeds veel waarde aan hechten. In 2012 begon de metamorfose van onze winkel. Het kreeg een nieuwe naam: Het Dorpsplein. Dat klinkt toch veel gezelliger? Om deze transformatie compleet te maken, heeft de winkel in de zomer van 2013 een grote verbouwing ondervonden, waarna een open keuken, saladebar en een groot olijven- en notenassortiment aan de winkel is toegevoegd. Bovendien hebben wij ook een grote voorraad verse fruitsappen en maken wij smoothies. Kortom, Het Dorpsplein heeft een groot en breed assortiment. U kunt hier producten vers meenemen om te koken, of zelfs maaltijden om direct op te eten. Wij staan voor gezond, gemak en genot; de ultieme belevenis van groente en fruit.
hetdropsplein
Copyright 2014 Het Dorpsplein Statenweg 104D 3039 JK Rotterdam info@dorpspleinrotterdam.nl - Tel: 010 466 6053